Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک عضو فراکسيون روحانيون مجلس، تامين آزادي‌هاي مشروع را مسئله‌اي مهم دانست و خطاب به مسئولان قضايي خواست تا بستر و امنيت مورد نياز براي تحقق آزادي‌هاي مشروع به ويژه آزادي انديشه و بيان را فراهم کند.

حجت‌الاسلام سيدجواد حسيني‌کيا در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار داشت: البته آزادي قلم و بيان بايد به گونه‌اي باشد که افراد و رسانه‌ها بتوانند آزادانه در چارچوب قانون اساسي و قوانين عادي پيام يا انتقاد خود به مسئولان و کارگزاران نظام را به راحتي بيان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر مردم و رسانه‌ها نتوانند حرف خود را به اين دليل که دستگاه‌ها و سازمان‌ها از انتقادات خوششان نمي‌آيد، بيان کنند خود به خود در جامعه خفقان به وجود مي‌آيد. يکي از رسالت‌هاي قوه قضاييه همين است که مردم بتوانند حرفشان را با امنيت کامل به مسئولان بزنند و دچار مشکل نشوند.
وي تاکيد کرد: رسالت قوه قضاييه اين است که زيرساخت تامين حقوق شهروندان را براساس شرع مقدس و قوانين کشور به وجود آورد، به طور مثال منظور از «آزادي» اين نيست که هر کس در هر جا هر طور که دلش خواست رفتار کند. در جامعه متدينِ ديندار اگر کسي بخواهد آرامش را به واسطه آزاد بودن، بر هم زند قوه قضاييه رسالت برخورد دارد.
حسيني کيا افزود: در ديدار مقام معظم رهبري با مقامات قضايي، مقام معظم رهبري يکي از وظايف مديران قضايي را حمايت از آمر به معروف و ناهي از منکر را تبيين کردند و از مقامات قضايي خواستند تا به موقع به موضوع ورود کنند.
نماينده مردم سنقر در مجلس اظهار داشت: آزادي افراد براي انتخاب شغل و داشتن آزادي براي سرمايه‌گذاري از حقوق اساسي شهروندان است. اگر قوه قضاييه امنيت سرمايه‌گذاري را تامين نکند، اقتصاد کشور از نابساماني‌هاي موجود خلاصي نمي‌يابد و بخش بزرگي از مشکلات توليد و اشتغال حل نخواهد شد.
اين عضو فراکسيون نمايندگان ولايي مجلس، وزارت ارشاد را فاقد جايگاه مرجعيت دانست و در توضيح اين سخنش، گفت: اين وزارتخانه، مرجع تقليد نيست که برخي مجوزها را صادر کند. گاهي اوقات اين وزارتخانه مجوزهايي صادر مي‌کند که در ظاهر هيچ مشکلي ندارد اما در جزييات مراسمات برگزاري مثل کنسرت‌ها يا سخنراني‌ها، خلاف شرع اتفاق مي‌افتد، به مقدسات توهين مي‌شود يا شئونات جامعه اسلامي رعايت نمي‌شود که عمدتا همين مسائل موجب ناراحتي، واکنش و مقابله متدينان جامعه مي‌شود بنابراين اگر وزارت ارشاد در صدور برپايي کنسرت‌ها به اين مسائل توجه کند قطعا کسي متعرض کنسرت هاي مجوزدار نمي‌شود حتي اگر کسي هم متعرض شد، قوه قضاييه با مخلان نظم عمومي برخورد مي کند.
حسيني‌کيا در پاسخ به اين که با اين حساب دستگاه‌هاي مسئول در اين زمينه چه کاره‌ هستند؟ گفت: مي‌توان با دو نگاه موضوع را بررسي کرد. يک نگاه ورود قوه قضاييه و ضابطان قضايي و بگير و ببند و زندان و نگاه ديگر امر به معروف و نهي از منکر. اعتراض منتقدان در سخنراني‌ها و جلوگيري از برگزاري کنسرت‌ها نيز نوعي نهي از منکر است و طبق فرمايش مقام معظم رهبري يکي از وظايف دستگاه قضايي حمايت از آمر به معروف و ناهي از منکر است. با اين توضيح کسي که عليه ولايت فقيه و ارکان نظام صحبت مي‌کند مشروعيتش را از دست مي‌دهد و مصداق کسي مي‌شود که بايد مورد اعتراض و نهي از منکر قرار گيرد.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۹۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ساترا به حذف «حشاشین» ورود کرد؟/ ترور را به ایران نسبت دادند!

محمود گبرلو مجری تلویزیون، منتقد و کارشناس سینما درباره توقف پخش سریال «حشاشین» در پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی به خبرنگار مهر گفت: سریال «حشاشین» که چند قسمت آن از پلتفرم‌های مختلف پخش می‌شد ناگهان از پخش آن جلوگیری به عمل آمد. حرکت سنجیده و اصولی که توسط ساترا انجام شد و ای کاش زودتر توسط خود پلتفرم‌هایی که در شبکه داخلی ایران فیلم‌های متفاوت نشان می‌دهند، پیش‌بینی و جلوگیری می‌شد.

وی اضافه کرد: صیانت از منافع ملی و هویت ایرانی وظیفه همه اقشار جامعه با هر سلیقه و تفکر و ایدئولوی است. ساترا در بزنگاه، دقیق و استراتژیک عمل کرد و باید به آن دست مریزاد گفت.

گبرلو اظهار کرد: در شرایطی که شاهد پیشرفت گسترده تکنولوژی اینترنتی و ماهواره‌ای در تولید و پخش فیلم و سریال هستیم طبیعتاً نمی‌توان از پخش فیلم و سریال‌های خارجی، به‌طور گسترده جلوگیری به عمل آورد و یا بر طبق نظریه مطرح شده اخیر که پخش هر فیلم و سریال باید از مجراهای قانونی باشد عمل کرد چون این امر، اصلاً امکان‌پذیر نیست. به‌ویژه در تجهیز لشکر انسانی، فکری، نظارتی و کنترلی و همچنین مواجه شدن با هزاران دردسر قانونی کپی‌رایت در جهان که در ایران رعایت نمی‌شود.

این مجری برنامه‌های سینمایی تلویزیون در ادامه به بیان راه‌حل‌های پیشگیرانه از چنین اتفاقاتی پرداخت و عنوان کرد: در این مسیر بهترین راه‌حل، تجهیز متخصصان و صاحبان تفکر و اندیشه معتقد به آرمان‌ها در درون پلتفرم‌هاست تا با هوشیاری و دانایی، متولیان پلتفرم‌های این مسیر درست هدایت شوند و کارساز و مؤثر باشند. درایت و هوشمندی قبل از پخش یک سریال یا فیلم خارجی و انجام تحقیقات گسترده از کم و کیف آن، یک اقدام ضروری است تا چنین اشتباهی تکرار نشود.

وی در ادامه راجع به سطح کیفی این سریال بیان کرد: سریال «حشاشین» از تکنیک ضعیفی برخوردار بود اما احتمالاً چون احساس می‌شد در کشور مصر در حال تولید است و ظواهر سریال هم نشان از روایت درستی از تاریخ داشت اقدام به پخش آن کردند. یک نکته هم درباره این آثار مهم است که برخی کشورها که سبقه ساخت سریال و فیلم در تبلیغ اسلام و مسلمین را دارند شاید در مسیر روایتشان، لایه‌های زیرین آن اثر پر از غرض‌ورزی و عناد بر ضد مسلمانان به‌ویژه جهان تشیع و حتی یک قوم و فرهنگ کشور مسلمان دیگری باشد که زمینه اختلاف و تفرقه است. در باطن اما تهیه‌کنندگان این سریال‌ها در صدد ارائه تحلیل غلط از ایدئولوژی خودساخته خود هستند که مبنای اصولی و منطقی ندارد و کینه‌ورزی نسبت به یک ملت دیگر را به تصویر کشیده است. به ویژه درباره شخصیت حسن صباح که روایت‌های متغیر و اختلاف برانگیزی وجود دارد و فیلم‌های تهیه شده نشان از این نگاه دارد لذا باید موشکافانه بررسی شود که متولیان صدور پخش این سریال و مهمتر از آن دوبله آن با چه نیت و انگیزه‌ای این کار را انجام داده‌اند.

این منتقد و کارشناس سینما اضافه کرد: درونمایه سریال «حشاشین» تخریب ماهیت اندیشه واقعی شیعیان، نسبت دادن عملیات وحشیانه ترور و کشتار داعش به تاریخ پر افتخار ایران است به‌طوری‌که گویی ایرانیان شیعه منشأ ترور و تخریب بوده‌اند؛ بنابراین سکوت در قبال این دروغ بافی‌ها ظلم بزرگی به تاریخ غنی سرشار از محبت و انسان‌دوستی ایرانیان است.

وی در پایان تاکید کرد: می‌پذیریم در شیوه حکمرانی ایران، اختلاف نظرها و تنش‌هایی وجود دارد اما دفاع از ملیت، آئین و فرهنگ ایرانیان خط قرمز است. برخی کشورهای مسلمان همسایه درصدد هستند تا در پیاده کردن اندیشه‌های به ظاهر اسلامی خود را برتر بدانند و به هر طریق شیطنت‌آمیز دنبال اثبات این ادعا هستند اما دلیل بر آن نیست که به اندیشه‌های بنیادین و درست شیعیان تعرض و حیثیت و آبروی ایرانی را ببرند و افکار عمومی را منحرف کنند.

کد خبر 6098207 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد
  • اژه‌ای: قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران احتراز داشته باشد
  • قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران اجتناب داشته باشد
  • قاضی باید مشورت کند و در نهایت تصمیم خود را بگیرد
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • رسانه‌ها و معلمان در پیشگیری از خودکشی نقش مهمی دارند
  • صیانت از آزادی‌های مشروع در سند تحول قضایی
  • چرا ساترا به حذف «حشاشین» ورود کرد؟/ ترور را به ایران نسبت دادند!
  • مجتهدی فلسفه غرب را در بستر تاریخ غربی و ایران آموزش می‌داد
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار